12 Травня, 2024

Про сайт

Kopa – сайт про криптовалюти і способи заробітку. Ми прагнемо надати користувачам максимум для заробітку онлайн.

У розділі новини ви можете знайти актуальні новини, а в розділі чтиво – матеріали про способи заробітку. На форумі користувачі мають можливість обговорити ту інформацію, яка їх цікавить. Важливо зазначити, що вся інформація, яка міститься на сайті, не є фінансовими рекомендаціями.

Також ви маєте можливість заробляти на Kopa. По-перше, у нас є криптовалютний кран. Ви можете раз на годину заклеймити нагороду в лайткоїні. Ми також виплачуємо користувачам 20% від доходів їхніх рефералів.

Людям, які залишають корисні коментарі, передбачено фінансову винагороду. Щоб отримувати виплати, потрібно зареєструватись на сайті та Faucetpay з однією адресою електронної пошти. Оплата буде проходити на Faucetpay саме по email.Ми оплачуємо кожному користувачу по 1 сатоші за корисний коментар до новин і матеріалів. Повідомлення на форумі не враховуються. Критерії корисності визначаються адміністрацією сайту. Ми заздалегідь не повідомляємо кількість символів, щоб користувачі не намагались навмисно підганяти їх під певні критерії. За спам у коментарях передбачено бан НАЗАВЖДИ. Сума виплат за коментарі буде збільшуватись з доходами сайту від реклами. Чим більше користувачі переглядають реклами, тим більший буде пул для виплат. Саме тому використання блокувальників реклами шкодить не тільки сайту, але й користувачам.

Також користувачі, які залишили понад 20 коментарів, мають право стати позаштатними авторами сайту. Вони зможуть заробляти на рекламі, яку розміщують в своєму матеріалі. За рахунок того, що користувачі зацікавлені залишати коментарі, вони будуть переглядати ваші матеріали, а це збільшуватиме ваш прибуток. Подати заявку, щоб стати позаштатним автором, а також прочитати вимоги до них, можна тут.

У майбутньому є плани щодо введення рангу користувачів, створення токена для сайту, в якому буде оплачуватись активність користувачів, створення криптовалютної біржі, а також додавання на сайт додаткових можливостей для заробітку. Також будуть проводитись дії щодо розбудови ком’юніті, створення ютуб-каналу та розвитку сторінок у соціальних мережах, що збільшить трафік на сайті.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO