17 Травня, 2024

Forum

Please or Зареєструватись to create posts and topics.

Реєстрація позаштатних авторів

Користувачі, які залишили понад 20 коментарів, мають право залишити заявку на те, щоб стати позаштатним автором. Ви матимете право вставляти рекламу у свої матеріали. Ви можете використати рекламу Adsterra або ж A-Ads.

Щоб стати автором, залиште повідомлення у цій темі, де підтверджуєте готовність бути автором і спосіб, яким можна з вами зв’язатись (пошта, телеграм і т.д.). Після перевірки кількості коментарів, вам буде надано право створювати матеріали і надіслано інструкції щодо користування адмінкою.

Авторам ЗАБОРОНЕНО:

    1. Копіпастити пости інших авторів або з інших сайтів. Першого разу за це буде попередження, другого - відключення від авторської адмінки. Унікальність контенту повинна бути не менше 50%. Копіпастою не рахується цитування, але при цьому потрібно вказати гіперлінком посилання на джерело цитати.
    2. Розміщувати матеріали, які не стосуються теми сайту.
    3. Розміщувати посилання на шкідливе ПЗ та віруси, рекламувати скам. Заборонено викладати матеріали, які заохочують скам і шахрайство. Але можна розміщувати інформацію про те, які види шахрайства існують і попереджувати користувачів про них.
    4. Публікувати матеріали, які спрямовані на образи певних етнічних та релігійних груп.
    5. Розміщувати матеріали про продаж певних послуг. Для подібного є відповідна тема на форумі. При цьому в матеріалах ви можете розмістити рекламу своїх груп у соцмережах.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock